1ª Jornada Anarquista d’Alacant

Un any més les companyes de l’Assemblea de la Mostra del Llibre Anarquista d’Alacant organitzen una interessant jornada i allà estarem. Enguany el format s’ha vist reduït a un dia i s’ha deixat de banda l’espai obert de les darreres edicions. Amb aquesta edició agafarem força per a què l’any vinent puga tornar la Mostra amb el seu format habitual.

Tindrà lloc el DISSABTE 21 D’OCTUBRE de 10:00 a 22:00h, en l’Ateneu Popular del Pla-Carolines (C/ Antonio Maura, 5), a Alacant.

PROGRAMACIÓ DE LA 1ª JORNADA ANARQUISTA D’ALACANT

  • 10:00 h Presentació dels projectes de coordinació d’Assemblea Llibertaria de Lorca i LIZA.Tots dos col·lectius compartiran les seues experiències en autoorganització i els seus projectes de coordinació.
  • 12:30 h Xarrada “Anarquismo ahora”, a càrrec de Carlos Taibo.En la seua xarrada, ens parlarà de com els moviments per la transició ecosocial beuen de la vena llibertària.
  • 14:00 h Picaeta a preus populars.
  • 17.30 h Xarrada “La escalada que nos atraviesa: el cuerpo como escenario común y diverso”, a càrrec d’Ainhoa García i María Francisca Mas.Les companyes de Bilbo posaran en escac al cos escalante que habitem des de la poesia, la narrativa, la fotografia i la il·lustració.
  • 20.00 h Presentació de la publicació mensual anarquista “Todo por hacer”, a càrrec dels seus propis membres.12 anys, 150 números de contrainformació contra l’hegemonia manipuladora dels massmedia del capital.
  • 22.00 h Rifa i sopar. Es realitzarà la rifa d’un lot de llibres i començarem el sopar a preus populars amb musiqueta i ambientillo.