I Fira del llibre anarquista a Tavernes de la Valldigna

El proper dissabte 18 de maig estarem amb els nostres llibres a la I Fira del llibre anarquista a Tavernes de la Valldigna. L’horari de les paradetes serà de 10h fins a les 20h, a la plaça de l’escriptor Rafael Chirbes. És important que iniciatives com aquesta sorgisquen als pobles i no únicament a les ciutats. A continuació vos compartim el programa.

A les 12h tindrà lloc la presentació del llibre Otra historia del konsejo de tribus, a càrrec de la «tribu de los miércoles alternos» i del taller d’investigació d’El Punt (València). Es parlarà d’aquesta experiència de lluita iniciada a Alfafar el maig de 1989.

A les 13h Guillem de Fez Contreras farà un repàs a la història recent de Palestina.

Ja per la vesprada, a partir de les 18h es rendirà homenatge a l’escriptor local Sico Fons, mort recentment, que serà realitzat per membres del col·lectiu organitzador de la Fira.

L’última de les activitats de la I Fira del llibre anarquista a Tavernes de la Valldigna serà l’actuació de Fermín Alegre, a les 20h.

Durant tot el dia es podrà veure l’exposició Ruido de rabia – hardcorepunk en València, que recull material de varies dècades de l’escena underground local com fanzines, cartells, informació de les bandes i els diferents espais, etc.

Ens veiem dissabte!