Presentació de «El muro energético del capital» (Albaida)

El proper dissabte 24 de febrer, a partir de les 11:30h, estarem presentant el llibre El muro energético del capital. Contribución al problema de los criterios de superación del capitalismo desde la perspectiva de la crítica de las tecnologías, escrit per Sandrine Aumercier.

El Muro blanc

Per a la presentació comptarem amb la presència de Pedro Coiro, qui ha traduït el llibre del francés i que a més coneix a fons la «teoria crítica del valor», corrent en la que es podria emmarcar el llibre de Sandrine. Juanma Agulles, escriptor de llarga trajectòria, que en aquesta editorial és autor de La plaga de nuestro tiempo i coautor de Fuck Green New Deal. Colapso y alternativas: anticapitalismo y autogestión, i què ha abordat principalment la relació entre tècnica i societat, des d’un punt de vista crític i rigorós, qüestionant la dependència de la tecnologització de la vida en les societats industrials avançades. Patricia Dopazo és membre de la Revista Soberanía Alimentaria, la seua mirada s’allunya de l’eurocentrisme i l’heteropatriarcat per oferir-nos una reflexió en clau feminista, més en sintonia amb els ritmes de la terra i l’equilibri entre medi natural i medi social.

La Biblioteca Social El Rebrot Bord es un espai en el que participem gent de l’editorial com a part del veïnat de la xicoteta ciutat d’Albaida. Per una banda és una biblioteca amb més de quinze anys de trajectòria, amb un fons de literatura i assaig molt ampli que serveix de formació i reflexió teòrica encarades a les lluites socials de la comarca. A més, és un espai de trobada i activitat vinculat als moviments socials. Per totes aquestes raons, vos convidem a acudir a aquest acte en el què pensar, discutir i compartir en col·lectiu.