XXII Mostra del llibre anarquista de València

Enguany la Mostra del llibre anarquista de València, la més longeva de les que es realitzen a l’Estat espanyol arriba a la seua XXIIª edició. I un any més, nosaltres tornarem a estar amb els nostres llibres i una acurada selecció d’editorials amigues. Com sempre les paraetes estaran durant tot el cap de setmana (13 i 14 d’abril) a la Plaça del Carme.

Pàgina principal de la Mostra

Pel que fa a la programació de la Mostra del llibre anarquista de València, que ja va tindre un anticip en els dos actes d’inauguració a principis de març, vindrà desenvolupant-se des del dilluns 8 d’abril, però evidentment, fent una forta embranzida el cap de setmana del 13-14.

Podem destacar la presentació del llibre Historia del jazz primitivo. Del pantano de la esclavitud al blues de la segregación, a càrrec del seu autor Rag Cuter. Rag, que forma part també de la llibreria Bakakai, en Granada i és editor de la revista Vacaciones en Polonia i de l’editorial Corazones blindados, ha realitzat un treball minuciós sobre els orígens del jazz.

Historia del jazz primitivo. Del pantano de la esclavitud al blues de la segregación

També Nicolas de las Heras estarà presentant els dos volums de El futuro de la Mistelera: Historia del tráfico de absenta, què és una transcripció del guió radiofònic del serial del mateix nom. Amb un estil satíric i novel·lesc, segur que fa passar una bona estona per a tancar la Mostra, junt amb tota la resta de la programació.

El futuro de la Mistelera: Historia del tráfico de absenta